YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä:

Tätä sivustoa ylläpitävät iloiset ja sinnikkäät, tutkivat ja kehittävät opettajat. Maiju Kinossalo ja Elina Lintu ovat koulutukseltaan luokanopettajia, jotka tekevät harrastuksinaan väitöskirjatutkimusta Tampereen yliopistossa kasvatustieteiden tiedekunnassa.

Maijun väitöskirjatutkimuksen aiheena on alakouluikäisen oppilaan identiteetin rakentuminen. Tutkimus on laadullinen seurantatutkimus, jonka tavoitteena on lisätä ymmärrystä koulussa tapahtuvasta identiteetin rakentumisesta sekä sen yhteyksistä oppimiseen. Tutkimuksen avulla voidaan kehittää identiteettiä tukevaa pedagogiaa etenkin monialaisina projekteina, oppimiskokonaisuuksina tai sitten kaiken opetuksen kattavana taustafilosofiana. Tutkimus auttaa opettajia ymmärtämään, mitä identiteetti voi koulussa tarkoittaa. Tällä hetkellä tutkimus on tulosten työstämistä kirjan luvuksi vaille valmis.

Maiju kertoo aiheesta mieluusti lisää esimerkiksi opettajien täydennyskoulutuksessa. Hänellä on myös valmiita käytännön opetukseen otettavia kokonaisuuksia. Myös yläkoulun oppilaanohjaukseen on mahdollista luoda tietoisesti identiteettiä tukeva kokonaisuus.  Ota rohkeasti yhteyttä! Jutellaan lisää!

Ystävällisin terveisin

Maiju Kinossalo ja Elina Lintu

etunimi.sukunimi (at) eduomatic.fi

https://www.linkedin.com/in/maiju-kinossalo-80b80828

 

*****

Sähköpostilistatoiminta on lakkautettu, sillä facebook-ryhmä Narratiivinen opetus toimii tämän verkkosivun ohessa verkostoitumisen alustana.

Käy tykkäämässä!

Mainokset

2 responses to “YHTEYSTIEDOT

  1. Hieno juttu! Päivitin blogisi yhteystiedot SIVUJA JA BLOGEJA alle.
    T: Maiju