Koulutukset

Yhdessä kymmenen pirkanmaalla toimivan kasvatusalan ammattilaisen kanssa olemme teitä varten perustaneet asiantuntijaosuuskunnan. Meillä jokaisella on vuosien kokemus kouluttamisesta sekä oman asiantuntijuutemme alueelta. Toimimme myös saumattomasti yhdessä rakentaen erilaisia kokonaisuuksia.

Tarjoamme hyvin mielellämme asiantuntija-alueidemme koulutuksia sekä tutkimus- ja kehittämiskokonaisuuksia.

Asiantuntijaosuuskuntamme nimi on Edu-O-Matic, ja sen facebook-sivut löytyvät tästä: https://www.facebook.com/eduomatic/ Verkkosivumme ovat parhaillaan työn alla.

Edu-O-Matic on dynaaminen ja valovoimainen tutkimus- ja kehittämistoimintaa tarjoava asiantuntijaosuuskunta. Tarjoamme laadukasta koulutusta, tutkimusta ja kehittämistoimintaa kasvatus- ja opetusalan toimijoille.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, toiminnan korkea laatu, tieteellisen tiedon ja käytännön yhdistäminen sekä innovatiivisuus.

Narratiivisen opetuksen, perusopetusikäisen oppilaan identiteetin tukemisen ja perusopetukseen valmistavan opetuksen sekä näistä muodostettavuen erilaisten kokonaisuuksien näkökulmista koulutuksia tarjoavat luokanopettaja-tutkijat Maiju Kinossalo ja Elina Lintu. Ota mehin yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää.

Mainokset